Lexi Bombonjera apartman

Apartman Lexi Bombonjera ima 38m2 i nalazi se na jednoj od najboljih lokacija na Divčibarama, tzv novi centar Divčibara, gde se nalaze prodavnice Maxi i Jutro (bivša Pepa), Pošta, Ambulanta, hotel Crni Vrh, restoran Sanjar, benzinska pumpa, put za ski stazu i još mnogo drugog sadržaja.

Apartman je luksuzno opremljen i ima 2 terase, od kojih je jedna zastakljena a druga je otvorena i obe imaju jako lep pogled.

U apartmanu se nalazi bračni krevet, kao i trosed na razvlačenje pa mogu spavati ukupno 4 osobe.

Kuhinja i kupatilo su potpuno opremljeni svime što vam može zatrebati tokom boravka.

Poseduje TV i besplatan wi-fi internet. U apartmanu je grejanje na struju, jako je dobra izolacija i zimi je vrlo toplo a leti jako prijatno.

Zgrada poseduje svoj parking sa dovoljno parking mesta tako da ćete iza zgrade uvek imati mesta da parkirate svoj auto. Takođe, dosta mesta postoji i u neposrednoj blizini zgrade tako da o parkingu ne morate da brinete.

Apartman možete rezervisati na broj: 063/290-180 (viber, sms, poziv)

Cene se kreću od 40 eura pa do 60 eura po noćenju za ceo apartman, a tačna cena zavisi od broja noćenja, broja osoba i perioda godine, pa je svakako najbolje da nas kontaktirate za tačnu cenu i raspoloživost u periodu koji želite.

Dobro nam došli i radujemo se Vašem dolasku!

Slike od apartmana pogledajte ispod:

Srodni tekstovi