Divčibare bazen – sve što treba da znate

Ako ste tražili na guglu pojam ”bazen Divčibare” ili ”Divčibare bazen” – na pravom ste mestu, jer smo upravo zbog toga za vas pripremili ovaj informativni tekst.

Divčibare sada imaju nekoliko bazena, skoro svi su u zatvorenom prostoru i u sklopu nekog hotela ili vile.

U trenutku pisanja ovog teksta, jedini bazen koji turisti mogu da koriste a da nisu gosti hotela je bazen hotela Crni Vrh koji možete videti na slici ispod.

Na internetu postoje informacije da može da se koristiti i bazen od hotela Divčibare, ali smo čuli da ti pak više nije aktuelno. Ako ipak imate drugačije informacije, najbolje je da ih pozovete prvo i da se raspitate kakva je politika hotela po tom pitanju i da li vi kao turisti koji nisu gosti tog hotela možete u nekoj varijanti koristi njihov bazen.

Pored ta 2 bazena koja smo već opisali, postoji i bazen hotela Royal Mountain, zatvorenog je tipa i takođe ga mogu koristiti samo oni koji su gosti hotela.

Što se tiče bazena na otvorenom, postoji bazen koji se nalazi u vili Bob Petošević. Ta vila je među prvima ponudila svojim gostima bazen.

Ono što je jako interesantno spomenuti je da postoji i veliki bazen koji je izbetoniran ali nikada nije počeo sa radom i sada samo tako stoji, a nalazi se nekih 1km od gore pomenute vile Bob Petošević.

S obzirom da Divčibarski turisti koji ne odsedaju u nekom od hotela, već su na primer smeštani u apartmanima na Divčibarama, mogu da koriste isključivo bazen od hotela Crni Vrh, onda je red da se posvetimo toj opciji.

U trenutku pisanja ovog teksta, aktuelna informacija je da turisti mogu da koriste bazen u periodima kada je manja gužva od strane gostiju hotela. Uz to, potrebno je pozvati broj: 014 31 55 511 i raspitati se oko aktuelnih detalja pa rezervisati svoj termin.

Cena karte u trenutku pisanja teksta je bila 2.000din za termin od 2h. Popust upola cene se daje za decu uzrasta 2-12 godina. Od njih dobijate bade mantil, peškir, svoj ormarić za odlaganje stvari i jednokratne papuče.

Temperatura vode u njihovom bazenu se kreće oko 29 stepeni. Pre nego što se odlučite da odete na bazen, svakako pozovite recepciju hotela Crni vrh i raspitajte se oko aktuelnih informacija.

Inače, hotel Crni vrh se nalazi baš u blizini naša 3 apartmana – Lexi Bombonjera, Lexi Borovi i Lexi Kota.

Izuzev bazena, kod njih postoji i đakuzi, sauna, razorazni tretmani lica i masaže, pa ako već idete tamo, možete da isprobate i ostale hotelske sadržaje.

Srodni tekstovi