Beli Lotus apartman Borovi

Beli Lotus je novi apartman koji se nalazi u zgradi Borovi 1. Zgrada Borovi 1 je novi objekat poznat po tome što se u prizemlju te zgrade nalazi Maxi.

Apartman ima prelep pogled na borovu šumu, a pogodan je za 4 odrasle osobe ili porodicu sa 3 dece.

U apartmanu je udoban francuski ležaj, kao i trosed koji se razvlači i pretvara u još jedan francuski.

U kuhinji imate sve što vam je potrebno a tu je i trpezarijski sto i stolice gde možete na miru imate vreme za svoj obrok.

Poseduje TV sa kablovskim kanalima i optički brzi internet. Imitacija kamina i ambijentalna rasveta je tu da vam dodatno ulepša boravak u ovom apartmanu.

Sve što vam može zatrebati za vreme vašeg boravka, to ćete dobiti u ovom smeštaju – posteljinu, peškire, kupku, šampon, kuvalo sa čajevima i nesom itd.

Lokacija apartmana je najbolja moguća na Divčibarama, jer u prizemlju je Maxi, na 100m i prodavnica Jutro, u susednoj zgradi novi restoran Central D, a na samo 200m je hotel Crni vrh, restoran Sanjar, samouslužna benzinska pumpa, ambulanta i pošta.

Tačna cena zavisi od perioda godine i broja noćenja, pa nas kontaktirajte za raspoloživost i tačnu cenu na broj telefona: 063/290-180 ili preko mail: kontakt@smestajdivcibare.com

Pogledajte slike apartmana:

Lokacija apartmana na mapi:

Srodni tekstovi